Att leva som man lär

Kollegan M som inte bara är en djävel på att hålla reda på vart världens ekonomier är på väg, utan också en gudabenådad rock/pop/jazzsångare, släpper snart en platta.  Tjång! säger det i ryggmärgen och jag ser hur han häpnar när jag frågar honom vad fem exemplar kostar.

– Vill du verkligen köpa min skiva? säger han blygsamt – för han är ganska blygsam, mitt i alltsammans. Jag förklarar för honom hur jag ser på saken och hänvisar till peppiga Bettan. Han håller med om att principen är god.

Dessutom – jag har hört demo:n så jag är inte överraskad – är plattan riktigt bra. Du skall också köpa den, tycker jag. Varför inte fem?

Daddyism, heter den och bandet som innehåller idel namnkunniga musiker heter Daddys. Vi snackar om väl utmejslad countryrock och en fair amount med smärta, glädje och kärlek här. Bland annat. Tillverkad av stolta yrkesmän som redan varit där och gjort alltsammans. Jodå, sånt känner man. Favoritspåret blir det sista: Wild Goose. Även om tuban på andra spåret gör mig själaglad.

Daddyism är musik att glida iväg i valfri bil längs nattliga motorvägar till.  Den fungerar även alldeles utmärkt att justera vinstprognoserna för Atlas-Copco till. Om du känner för det. Lyssna in demon på någon av länkarna ovan och berätta sedan vad just DU vill göra till den här musiken. Kanske lär vi oss någonting nytt av varandra?

Categories: Finansmarknaden, Musik

Inläggsnavigering

One thought on “Att leva som man lär

  1. Pingback: Karriärboken som handlar om mig….och dig? « På första tillslaget

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: