Föreningen för plågsamma politiska korrektheter

***PRESSTOPP****  Efter att ha hållit världen på halster länge nog har Martin Timell nu uttalat sig i ämnet: ”Lågt av Strix och SVT”.  Vad anser Gudrun Schyman? Och får detta några följder för Linda Rosings planer på kommande plastikoperationer? Jag håller inte andan. Men tummarna.

Teveproduktionsbolaget Strix busar med statsministern under ”Pirates..”-premiären.  Men si, det går inte.  Kort därpå skall avbön göras av samtliga ansvariga, som nästan går upp i brygga i sin ambition att vara politiskt korrekta:

– Det var dumt och omdömeslöst att spruta vatten på statsministern. Det väcker associationer till tidigare attacker mot ledande politiker i Sverige. Vi har bett statsminister Fredrik Reinfeldt om ursäkt. Vi har också haft ett allvarligt samtal om händelsen igår med Robert Aschberg på produktionsbolaget Strix.

Dumt. Omdömeslöst. Väcker minnet av tidigare attacker (Palmemordet hade ju biokopplingar, uja!) Ber ministern om ursäkt. Allvarligt samtal med Robban. Det enda som fattas är att någon avgår i samband med att en utredning tillsätts.

Många skulle hävda att en person som frivilligt ikläder sig djurgårdströja förtjänar litet vatten i ansiktet.  Jag sällar mig till dem och konstaterar samtidigt att det skulle vara roligare med Robban som statsminister. Hellre dobermann än cockerspaniel, om man säger så. 

Categories: Fredrik Reinfeldt, Linda Rosing, Martin Timell, Politik, Uncategorized

Inläggsnavigering

4 thoughts on “Föreningen för plågsamma politiska korrektheter

 1. fiction

  Trodde Alfons var die-hard-Alvik-supporter. Kanske samma sak iofs…

 2. merwinna

  Jag håller inte med. Jag tycker att sådant där är fruktansvärt omoget och tramsigt; även om det bara är en tårta eller – som i det här fallet – vatten, som inte direkt skadar personen.

  Det säger mer om den som gör det…

 3. Uffe

  Hoo, räkna med att hamna i lilla säpo-databasen efter att, 1) öppet sympatiserat med sprutterroristerna, 2) liknat rikets högsta minister med en hund (förvisso söt).

  Aj, aj aj….

 4. challe

  Bajen suger !

  1. Bajen var chanslösa mot elfsborg igår
  2. Matchen var slut (vad gjorde domaren ?) och då filmar bajen och vill ha straff..?? Ofattbart – vilket dålig sportmannaskap ! Vakna upp Bajen fans !
  3. Nu har Bajen en svart målvakt . Vad säger de fansen i Bajen som slängde in bananer till djurgårdens svarta målvakt nu ? Ärthjärnor !

  Bajen – Sopor ! Som ni agerar har ni inte en chans framöver.

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: