Författarmardrömmar

unclesamshowsmall.jpg

Kalla Kulor Förlag får häpnadsväckande många manus. Flera av dem är bra, och allt färre är dåliga. Kontakterna med de ”ganska duktiga men inte hela vägen fram”-författarna är ofta trevliga, givande och på de flesta sätt intressanta. Men när de riktiga stolpskotten skickar in sina manus blir det ansträngt. Det finns, kort sagt, många puckon därute, människor som skickar in tolv sidor illa stavad rappakalja för att få en ”första bedömning och tidplan för utgivning (!)”. Eller som farbrorn som dag ett skickade in ett manus, dag två ett handritat omslagsförslag och dag tre en önskan om förskott för manus och omslagsarbete. G.D.S.G.D, som man brukar säga.

Men nu har jag äntligen hittat bloggen som alla de riktigt refuserade borde läsa. Läs den du också.

Categories: Författande, förlagsbranschen, litteratur

Inläggsnavigering

One thought on “Författarmardrömmar

  1. Tänk att bli refuserad av Kalla kulor- Alltså ett riktigt svar och inte ingenting! Eller tänk om man kunde bli refuserad just därför att man inte kan skriva istället för att bli refuserad för att man är litterärt bra men för politiskt laddad! Tänk………
    Tänk om Kalla kulor faktiskt visste hur man servicerar författare och allmänna idioter, tänk om dom faktisk var lika jävliga som dom påstår sig vara! – Tänk om dom visste hur dom skulle refusera både författare och idioter genom annat än ingenting!
    Tänk om….
    Tänk om Kalla kulor själva kunde skriva……
    Men det åsido gillar jag skarpt din länk 😀

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: