Man unnar honom att fattas oss…

Petter Andersson på väg från Hammarby?  

Fyfan. Dagen efter Jannes svensexa och allting. Man behöver inte sånt här då.

Petter – Killen som gjort Sanktanmatcher av allsvenskan genom att liksom bara brunka, dribbla och…vilja..sig igenom motståndarförsvaren är på väg iväg. Holländska ligan, skall man tro. Han blir säkert inte billig, men jag slår vad om en kartong ljummen Zlato att han inte kommer att upplevas av det stora fanflertalet som tillräckligt dyr.

Ljusvattnets Henry, aka Racerlappen. Synd att den gamle grå inte kunde låta honom lira litet landslagsspel INNAN det blev dags för affär. Ty i sådana fall skulle han ha gått för jättesummor, fått en monsterlön och hamnat direkt i Premier League där han ju egentligen hör hemma. Nu får han lira tre år för Heineken, eller vad de heter för att sedan ”bli proffs på riktigt” som killarna brukar säga.

Annonser
Categories: Uncategorized | Etiketter: , , , ,

Inläggsnavigering

2 thoughts on “Man unnar honom att fattas oss…

  1. Om uppgifterna på FC Groningens hemsida om € 880 000 stämmer så måste jag nog säga att han såldes billigt.

  2. Ja, inte fanken kan någon hävda att 8 mille är dyrt för Petter. Jag är förstås lika besviken som the next guy och undrar hur avtalssituationen egentligen såg ut och HUR, inte minst, Bajen jobbar för att undvika kombinationen av att spelare försöker gå som Bosman ett år och sedan går till reapris nästa, tack vare en införhandlad Galne Gunnarklausul i framtiden. Paulinho var ju i samma läge och two’s a trend. För att inte tala om PFO och dom…

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: