Se där – en Bajenkrönika!

Det är oväntat ljust i Sverige nu. Och därmed blir plötsligt suget efter Hammarby kraftfullt som värsta Bermudatriangelsvirveln i själens dunkla buk. Detta råder jag temporär bot på genom att hantera mina känslor i en bajenkrönika .

Annonser
Categories: Uncategorized

Inläggsnavigering

2 thoughts on “Se där – en Bajenkrönika!

  1. Hej och intressant kommentar på min blogg. Man får dock hålla isär tyckande om Liza Marklund som person, tyckande om marknadsföring och tyckande angående om Liza har gjort rätt eller fel i Gömda och Asyl. Du kan förstås tycka att allt tyckande är motbjudande. Jag tycker dock att du där skjuter dig själv i foten med tanke på att du döper om Isabella Löwengrip till Bortkomnabella/Bimboblondie i ett av dina tidigare blogginlägg. Personligen tycker jag att gemene mans tyckande om både det ena och det andra är hälsosamt för ett öppet och demokratiskt Sverige.

    Vänliga hälsningar,

    Emma Axelsson

  2. Tack för en balanserad reaktion, Emma. Det jag reagerar över i ditt korta bloggstick är just din omedelbara koppling mellan gömdadebatten (som jag för övrigt tycker är bitvis rena dårpippin) och fällningen av annonseringen.
    Min reaktion blir också personlig och därmed inte helt opartisk, naturligtvis, genom det faktum att jag känner alla ansvariga på Piratförlaget och vet hur baksidan av historien ser ut. Det gör mig också mindre benägen att se mellan fingrarna med det säkert alldeles tillåtna i det allmänna tyckandet.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: