Om du undrar vad jag har för mig, del 1

…så skall du läsa den alldeles utomordentliga artikeln i dagens Aftonblad där David T förtäljer ungefär hur Bajens kapitalförsörjning hoppeligen skall lösas. Projektet har tagit en stund att ta fram, trots att vi är många som arbetat med det en längre tid.

Det är tufft med ekonomin därute, det gäller alla klubbar. När marginalsupportrarna viker ner sig och stannar hemma från derbyn och annat, när marknadsavdelningar fäller sponsorsatsningar hellre än friar och alla håller litet extra i pengarna, är varje initiativ för att stärka vår fotbollsklubb viktigt.

Om du är intresserad av Bajen och dess finansiering, tycker jag att du skall titta en extra gång på investeringskommittén som nämns i artikeln. Kanske är den det bästa av alltsammans: två sportsligt kunniga varav den ena är Suleyman, en djävligt duktig jurist, en slug affärsman med dokumenterat bajenhjärta, den bästa fotbollsfinansbloggaren på jorden och jag. Tillsammans har vi nog ganska goda förutsättningar att vara en riktigt kompetent sparring till Bajen i värvningsarbetet. Du vet vad som händer när du beter dig oskärpt när en sparring är i närheten, va? Just det – du åker på en propp. Just därför har vi rätt starka viljor i kommittén. Det kommer att behövas, var så säker.

Annonser
Categories: Uncategorized

Inläggsnavigering

Kommentarer inaktiverade.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: