Dum, dummare, Fotbollskanalen

Läs det här:

”En övergång till Sochaux har varit på gång en längre tid. Men Hammarbys vd Michael Andersson och agenten Oliver Cabrera, som Hammarby har anlitat för att föra klubbens talan, har beskyllts för att leta andra intressenter.”

Har ”beskyllts” för att leta andra intressenter? WTF? Vi har en kille som är trettio centimeter från världsklass som kommer att säljas för 15-16 miljoner, kanske 20, kanske mindre och Hammarby Fotbolls ledning skall FÖRSVARA varför de vill trissa upp priset?

Spelarna har tagit sig friheten att sluta vara klubbars trotjänare med klubbmärket tatuerat på bröstet. De är, och ingen skall tro någonting annat, hyrda kanoner som spelar för laget i sitt hjärta där hjärtat sitter mitt i plånboken. En bra fotbollspelare skall se till att skaffa sig en försörjning under de åtta år i karriären (om han har tur) mellan 22 och 30 när kulorna kan komma in. Självklart finns ingen möjlighet till lojalitet då.

Right.

Och klubbarna måste naturligtvis agera som spegelbilden därav. Fotbollspelare är en handelsvara. Det är fansen som är klubben. Ingen annan. Och då måste fansen hållas lyckliga och spelarna tjänas pengar på. Att Hammarby hyr in en duktig agent för att lösa sin förhandling är väl lika utmärkt som att Liza Marklund säljs av Niclas och att Bengt Nordin byggde Camilla Läckberg?

Hammarby ”beskylls” för att se om sitt hus?

Skärpning alla okritiska sportjournalister. Har ni glömt allt som predikas på JH?

Categories: Uncategorized

Inläggsnavigering

Kommentarer inaktiverade.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: