Och så levde dom …inte… lyckliga i 100 år

Det är viktigt med delmål. Utan delmålen märker vi inte att vi faktiskt är På Väg. Ett misstag som många gör är emellertid att förväxla delmålen med slutmål.

Spyker såg till så att Saab överlevde!

Oh yeah?  Är det inte nu det börjar? 100 000 bilar från Trollhättan inom några år? Ursäkta mig mitt i glädjestormen, men hur många av dessa bilar tänker denna bloggs läsare köpa? Vi har gjort vårt och köpte för några år sedan en 9-5 Kombi. En utmärkt bil. Så nu är det några andra av Sveriges miljontals vuxna som får bidra. Älskar idén, emellertid. Vill att Saab skall överleva!

Jag har fått förlagskontrakt!

Visst. Men det är först efter utgivningen som det egentliga arbetet börjar. Ett förlagskontrakt gör det sannolikt att någon kommer att bry sig om ditt verk. Det är verkligen skitroligt. Men kommer det att sälja som du tänkte? Det är faktiskt nästa, inte helt oviktiga, fråga. Och den fajten återstår även när man är stor pojke och stor flicka som släpper en gemensam roman under artillerimässig marknadsföring.

James + Liza = Sant!

Har då aldrig läst sådana totala djäkla sågningar av en bok som när det gäller Postcard Killers. ”Slår alla rekord i idioti” säger DN. ”Men som kritiker åligger det en trots allt fortfarande att uttala sig om bokens estetiska kvalitet. Vilket är snabbt gjort: den är inget vidare.” säger Svenskan.

”Liza har inte fått nog med spö för Gömda. Och om hon tror att hon skall komma undan med att tillkalla en stor grabb från andra sidan skolgården, då spöar vi fan honom också” säger litteraturmobbarna. Själv blir jag lässugen.

Annonser
Categories: Uncategorized

Inläggsnavigering

One thought on “Och så levde dom …inte… lyckliga i 100 år

  1. Jag blir också riktigt lässugen. Måste bara läsa den där boken som är så usel.

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: