#beach2064, del 42: Feedback och omtändning

Avstämningsmöte med den kloka i förra veckan och: har lagt på nästan ett kilo sedan slutet av november, inklusive jul- och nyårsbonanzan. Men: inte ökat midjemåttet alls. Man får tolka det positivt. Och blodtrycket – tackar som frågar – ligger kvar på samma fina nivå som tidigare.

Den rätta vägen, där hittar du mig, kort sagt. Men det gäller att inte bli nöjd och tappa taget. Efter att ha fått nya övningar av PT:n har jag verkligen hittat harmonin på gympassen, och det är ju bra. Men snö och halka ställer verkligen till det för löpningen, så nu har jag börjat löpa extra länge under uppvärmningen i stället. VIlket i sin tur leder till kraven på mer frukost före träning, eftersom tankarna annars går tomma och energin försvinner innan gympasset är över.

Det här med dynamik, alltså.

Dessutom letar jag efter en möjlighet att ta upp fotbollen igen. Inte helt lätt om man inte är knatte med tillgång till någon väl utbyggd ungdomsverksamhet. Eller 27-årig korpkille. Men det ska gå.

Har nu alltså cirka 4 kilo ner till den slutliga målvikten. Och stor 50-årsfest med Champagneprovning i kväll. Gungor söker karuseller.

Kategorier: #beach2064 | Etiketter:

Inläggsnavigering

Kommentarer är stängda.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: