Böckerna

 

Alla böcker – och bluesskivan – som Hans-Olov medverkat i hittar du i Hans-Olovbokaffären

Trilogin om den mänskliga ondskan

Hans-Olovs senaste projekt som lanseras den 27 augusti 2011 är tänkt som en trilogi med handlingen förlagd till -70, -80 och 90-talen. I seriens inledning möter läsaren den lille gossopranen Elias Fagervik, vars körkompis just fallit offer för en brutal mördare, samt den lycklige, intuitive polismannen Benny Modigh.  Mer om allt detta HÄR 

Djävulens Tonsteg utkom 2011

Någon att lita på utkom 2012

Kungamördaren utkom 2015

Ett fall för Micke Norell

Hans-Olovs huvudserie som getts ut av Piratförlaget och dess systerbolag Pocketförlaget. Seriens huvudperson är den egensinnige ekonomijournalisten Micke Norell: Södermalmsbo med någonting så ovanligt som ett lyckligt familjeliv, trots att hans tillvaro inte sällan blir mer våldsam och akut än han möjligen skulle önska.

Titlarna i ordning:

En jagad man

Mord i Snö

Dödens Planhalva

Klöver Kungar

Kreugermorden

Jazz,  Blues & Beyondserien

Den, i bästa fall, halvsympatiske jazz & blues-musikern Calle Damberg, ensamstående far med tonårsdottern Sally (döpt efter ”Mustang Sally”)  har en tendens att ramla in i de mest märkliga situationer i sin jakt på rus, rampljus och kvinnor.

Svart Stajl – en jazzthriller recenseras här av deckarkunskaparen Nisse Scherman:

Jack Bohlanderserien

En desillusionerad, hårdför polis med stor integritet – alltför stor enligt chefer och omvärld – byter tillvaro och flyttar från Stockholm City och Norrmalmspiketen hem till Strängnäs. Där möter han sin absoluta motsats (eller är det bara en spegelbild?) i kurdättlingen Sylvia Saleh. Man kan inte påstå att ljuv musik uppstår. Men det svänger.

Döden går på lustgas som recenseras här av Nisse Scherman

Författarens tack

Annonser

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: